Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Double UP - warto zainwestować?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdego px'a do expa odpłaca się kupić jak zależy Ci na levelu i ewentualnej późniejszej sprzedaży konta.

Wyjątek to gra 4fun i sytuacje kiedy wchodzisz do gry bardzo sporadycznie. Wtedy szkoda G1 wydać na coś czego nie wykorzystasz.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja mam tak : exp 20% , exp 30% i jeszcze super mastera i premium to mam razem 75% więcej EXP !!! i najlepiej grać na zombie z tymi PX

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

mi sie opłaca grac z tymi poniewaz nie raz odpale dinar botka bo na ffa z opk gram a +inne expy i gold to exp jest miodzio a na brak dianrow nie narzekam także polecam ci kupic

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ja kiedyś miałem all PXy na expa i kasę + premium gold. Na zombie na dinar bocie tyle wtedy kasy szłooo! Ja teraz na nowym zbieram kasy(już mam 150tyś) teraz na wakacje kupuje premke i kupuje all PXy na expa i inne duperele.

snikersproject1.png
Opublikowano (edytowane)

wedlug mnie to po co Ci wiekszy lvl niż 21 skoro najwieksze ograniczenie lvl to wlasnie 21 na mp7a1 ale dla dinarow sie przydaje. mozesz zbierac i pozniej kupujesz np premka 3 dni wszystkie expy ammo medic boxy .To do tego sie przydaje a co do lvl to według mnie nie potrzebne

Edytowane przez kubign
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...